Att lyda mina egna råd, 3

Hej hej och hallå dagboken!

Redo att ge upp

Ju mer jag bestämmer mig för att hålla igen – desto hårdare blir det att hålla mig till planen. Jag måste hitta en annan strategi.

Igår fick jag i mig över 300 g protein och ca 2400 kcal. I runda slänger 800 mer än planerat. Varför gör jag såhär emot mig själv?

En annan strategi

Kanske borde jag hitta e ny strategi för detta? Äta en frukost och/eller lunch istället? Ikväll åt jag på Amida med en kompis. Tror den middagen är ca 1000 kcal. Så jag körde på med mina shakes på dagen idag – men imorgon börjar jag med nya rutiner.

Däremot åt jag en väldigt god middag. Jag skulle kunna publicera bilder på den. Men jag är värdelös på att fotografera mat. Inget estetiskt öga alls. Inte heller särskilt skicklig på att lägga upp maten.

Hursomhelst så kokade jag en linsgryta bestående av:

1 dl linser, 2 dl vatten
ca 1/3 förpackning krossade tomater
1 gul lök
Monkey-face-chili från svärfar och lite salt

Till det serverade jag pommes. Blev suveränt. Mer linser åt folket!

Nya tag i morgon!