BJÖRNBROTTARLYFTET 2.0

2015-10-29

BJÖRNBROTTARLYFTET

I helgen som var träffades vi igen, för andra och eventuellt sista gången (Översta Björnbrottare skall börja tävla på riktigt )på Wenngarn Sportscenter för att lyfta skrot. Det var precis lika roligt, fint och fantastiskt som förra gången. Med skillnaden att alla hade utvecklats som lyftare. Folk hade tränat med en plan.

jagochmartin morgonsvimning jagochmrtyngre 

Oktober 2015 är garanterat min bästa MÅNAD på evigheter

År 2015 är helt klart mitt år. Oktober min månad.

Topplista 2015: Frisk från ätstörningarna (på riktigt). Lycklig (på riktigt) och nyfiken på livet igen. Nykär och mer lycklig (på riktigt) än någonsin med min finaste Johanna. Massor av nya vänner/starkare vänskapsband. Fokus på livsnjutning (”vin, kvinnor och sång” – eller i mitt fall – fokus på rolig träning, äta så mycket god mat jag bara kan samt resa och uppleva nya saker).

Månadens galna grejer

 • Äntligen tillbaka styrkemässigt (på riktigt) efter många års självdestruktivt tränande/ätande
 • Flytta ihop med finaste (på riktigt)
 • Nominerad till Guldhjärtat på FitnessFestivalen
 • Omnämnd i/på Tyngre Radio
 • Sålt lägenheten till rekordpris (på riktigt).
 • Äntligen tömt förrådet och sålt av saker i lägenheten som jag inte behöver/skulle ha (på riktigt).
 • Klarat min första kurs på mäklarlinjen, och faktiskt tagit tag i mina studier (på riktigt)
 • Börjat en buggkurs

finaste fin nattpotatis

Visheter från OKTOBER 2015

 • Våga följa drömmar.
 • Berätta för folk att du tycker om dem, du kommer få kärlek tillbaka.
 • Matriella ting och social status spelar ingen roll om du inte är lycklig i dig själv.
 • Var nöjd och tacksam för saker du har och uppnår istället för att konstant stressa vidare efter något nytt och större.