Håll HÅRT i det du älskar

2015-10-22

MIN INRE STYRKA HAR ÖKAT

Björnbrottarlyftet 2.0 på lördag. Många av deltagarna bantar, fastar och allmänt försöker ta sig ned i vikt. Jag skulle kunnat göra detsamma. Fem kilogram, utan problem. Och visst sög det i bantningstarmen.  Andra gluffsar i sig allt de får tag i. Allt sånt beteende var det som förstörde idrott/tävling för mig. Alltså har jag bestämt mig för att inte banta. Inte ens hålla igen på träningen den här veckan. För jag vet att mina rutiner kring mat och träning är det som håller mig sund i knopp, kropp och själ. Dessutom är träningen en av de bästa saker jag vet. Särskilt nu när min fantastiska dam tränar med mig på morgnarna.

kittadförsucce vägde mig

Så mitt mål för Björnbrottarlyftet 2.0 är nog något helt annat än vad de andra har. Jag skall klara av att lyfta bland folk. Jag skall hänga med nya och gamla vänner. Jag skall klara av middagen på kvällen.

SNART sambo igen, som jag har längtat

Flyttanmälan skickad. Överlåtelseavtal signerat. Godkänd av nya föreningen. Nästa vecka töms det sista från Bondegatan, så den 28:e (Finastes födelsedag) jag inte längre Södermalmsbo (även om jag överlåter lägenheten den 30e).

adressändring godkändsambo

Första kursen på Fastighetsmäklarprogrammet AVKLARAD

klaradetentan Tudor

Firade med Amida och en ny klocka. En Tudor Black Ray (röd). Ett mästervärk enligt min smak.

Potatismannen AWARDS

De personer som hittills fått sin egen Potatisman är

  • Min systerson Hugo, tillika ögonsten och gudson (fadderbarn)
  • Min lillebror Emil, som alltid finns vid min sida
  • Min fantastiska vän Peter Paunovic, som inspirerar, coachar och hjälper mig genom livets upp och nedgångar
  • Min hjälte Martin Gilck, som räddade mig från en säker död av undernäring/självmord
  • Alex Tyngre Danielsson, för att han inspirerar och sprider glädje inom (tränings-) Sverige, och för att han alltid behandlat mig med kärlek och respekt

potatismannen BlåPotatis